Meer perspectief voor jouw carrière

Gemeente Boxmeer

De gemeente Boxmeer is een landstedelijke gemeente aan de Maas in het oosten van Noord-Brabant, met bijna 30.000 inwoners. Een centrumgemeente met een elftal kleurrijke dorpen. Met stedelijke elementen zoals een winkelcentrum met een verzorgingsgebied van 90000 mensen, een theater, streekziekenhuis, tal van maatschappelijke instellingen en topbedrijven zoals Nutreco, Stork, Hendrix Genetics. Maar ook met historische waardevolle landschappen zoals de Maasheggen en maar liefst drie tradities met het predikaat immaterieel Cultureel Erfgoed: De Vaart, Metworstrennen en het Maasheggenvlechten.
 
De gemeente Boxmeer is goed bereikbaar. Gelegen aan de autosnelwegen A73 en A77 en met 2 stations heeft Boxmeer een uitstekende verbinding met niet alleen Nijmegen en Venlo, maar ook met de Randstad en het Duitse Ruhrgebied. Het Duitse vliegveld Weeze is met de auto binnen een half uur bereikbaar.
 
Organisatie
De gemeente Boxmeer is een vooruitstrevende organisatie, zich oriënterend op een andere rol en positie tussen overheid en burgers en overheden onderling, nationaal en zelf internationaal zoals de Euregio.
 
De gemeenten krijgen steeds meer taken toebedeeld, terwijl de financiële middelen daarvoor beperkt zijn. Dit vraagt om creatieve en slimme oplossingen waarbij intensieve samenwerking als een belangrijk middel wordt gezien.

In deze veranderende omgeving passen gedreven, enthousiaste medewerkers, die willen meebouwen aan onze voortdurende professionalisering. 
 

Contactinformatie

Gemeente Boxmeer
Raadhuisplein 1
5831JX Boxmeer

Actuele opdrachten

Er zijn momenteel geen opdrachten.